pubgsaksøkerapplegoogle
Krafton saksøker Google og Apple fordi de ikke fjernet Free Fire og Free Fire Max, samtidig som de saksøker utvikleren Garena for det de mener er en kopi av PUBG.

Annonse


Selskapet bak PUBG saksøker Apple og Google

Krafton, utvikleren av PUBG, saksøker (PDF) Apple, Google og Garena.

Bedøm selv og se om du mener Krafton bør vinne eller ei

Krafton mener i søksmålet at Garena har brutt opphavsretten deres da de startet salget av Free Fire og Free Fire MAX iOS og Play Store.

Krafton går hardt ut i søksmålet og mener at Apple og Google har tjent en god god del etter flere millioner solgt av spillene, noe som igjen betyr mye penger i omløp, spesielt for Garena, skal vi tro Krafton.

Dette er vår favoritt fra søksmålet.

Dette er Free Fire:

Og her er PUBG til iPhone:

Det er store penger i omløp

Hvor mye tror du Krafton tror Garena har tjent på 100 millioner daglige aktive brukere ved årsslutt i 2020 – både i 2019 og 2020 skal Free Fire har vært det mest nedlastede spillet internasjonalt.

Annonse


Krafton anslår at Garena tjente mer enn to milliarder dollar i 2020. 100 millioner av dette skulle ha kommet fra USA der iPhone har litt kunder 50 prosent markedsandel.

21. desember skal Apple har blitt fortalt at Free Fire var et problem, men Apple skal ikke ha gjort noe og spillet er fremdeles å finne på App Store.

Krafton har tidligere prøvd å vinne mot Epic Games og Fortnite, men droppet saken.

Den velkjente hjelmen mener de også er kopiert.

Annonse