hitman-game-pass
Hitman 3 fyller ett år, og da feires det hos IO Interactive med å dele ut spillet gratis.

Annonse


Hitman-trilogien på vei til Xbox Game Pass, kommer 20. januar

Ett år etter lansering av Hitman 3 feirer IO Interactive storslagent, med en pakke der alle tre spillene inngår. Pakken lanseres til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S og X i tillegg til PC. Eiere av Game Pass, enten det er på Xbox eller PC, får pakken gratis. Lanseringstidspunktet er 20. januar.

Ikke lenger Epic Games-eksklusiv

Samtidig er det slik at Epic Games-eksklusiviteten til spillet utgår på ettårsdagen, det vil si at spillet endelig kommer til Steam – en gledelig nyhet for de som av en grunn unngår Epic Games Store bevisst.

Dessuten vil man nå kunne spille Hitman 3 i VR på PC, noe man har kunnet gjøre på PSVR siden januar i fjor. Det betyr heldigvis at innholdet fra alle tre spillene kan oppleves i VR, da eiere av Hitman 1 og 2 vil ha tilgang til lokasjonene fra disse spillene i Hitman 3.

Ray Tracing og ny spillmodus

Senere i år kan man forvente at IO Interactive implementerer en ray tracing-modus til PC-utgaven av Hitman 3, i tillegg til at spillet generelt kan komme til å se bedre ut da de planlegger å bruke Xe Super Samling fra Intel (XeSS), tilsvarende teknologi som det Nvidia kaller DLSS og AMD kaller FSR.

En ny spillmodus er dessuten på vei. Denne kalles “Freelancer” og virker interessant – her blir man tildelt et skjulested der man oppbevarer utstyr og slikt, der man planlegger neste oppdrag. Det man velger å ta med av utstyr på oppdrag kan man like fullt miste der ute dersom man ikke returnerer det. Samtidig kan man finnen nye våpen og utstyr ute på oppdragene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse