baby-shark
Pinkfongs "Baby Shark" har blitt sett ti milliarder ganger på YouTube. Derfra er det langt ned til andreplassen, "Despacito".

Annonse


Har blitt første video til å nå ti milliarder visninger

Først Baby Shark, så Despacito

Billboard melder at Pinkfongs fengende barnesang “Baby Shark” har blitt den aller første til å nå ti milliarder visninger på YouTube. Det er imponerende nok i seg selv, men ikke bare nok med det: det er et par milliarder visninger mellom “Baby Shark” og nest mest sette video, Despacito av Luis Fonsi. Sistnevnte har 7,7 milliarder visninger.

YouTube-videoens suksess skyldes definitivt i stor grad at låten er fengende som den er, men det påvirker nok ikke i negativ retning at flere kjendiser har gjort cover-versjoner av sangen. I tillegg ble det i 2019 gjennomført en “Baby Shark”-turné, det har kommet en NFT-samling om haien, og den har fått representasjon i Just Dance 2020 og på Nickelodeon.

Gir seg ikke med det første

Den store suksessen ser heller ikke ut til å avta med det første. Engadget skriver at Nickelodeon ikke bare har forlenget avtalen om TV-serien basert på Baby Shark, men de har nå også lovet at det kommer en hel film dedikert til det.

Wikipedia har en komplett liste som viser oversikt over YouTube-videoene med flest visninger. Etter “Baby Shark” og “Despacito” kommer en rekke andre barnesanger og vanlige hitlåter med artister som Ed Sheeran, Justin Bieber og Katy Perry.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse