cybertruck
Den 26. januar får vi vite litt mer Tesla sine produktplaner fremover, deriblant for Cybertruck.

Annonse


OPPDATERT: “Cybertruck utsatt til neste år”

Electrek skriver at Tesla har annonsert datoen for avsløringen av kvartalstallene deres. Konferansen vil avholdes 26. januar, og Tesla-sjefen bekrefter at noe av tiden skal gå til å presentere et veikart for produktlinja deres.

Oppdatert, 14. januar, 18:40:

Reuters melder nå at produksjonen av Cybertruck ikke starter opp senere i år, men i løpet av siste del av første kvartal 2023.

Musk gjør unntak denne gangen

Tesla-sjefen Elon Musk meldte i fjor at han ikke lenger vil delta i kvartaltallsrapporteringene fremover, men gjør altså et unntak denne gangen fordi det i tillegg til vanlige presentasjoner vil bli lagt frem et veikart som viser hva fremtiden vil bringe for flere av bilmodellene deres, deriblant Cybertruck.

Annonse


Oppdatering på Semi, Model Y

Det forventes også at Tesla gir informasjon på Tesla Semi, deres kommende elektriske lastebil. Her vil de sannsynlig gi en oppdatering på bilens status, som ifølge Elecktrek skal ha gått i lavvolumsproduksjon allerede.

En statusoppdatering på produksjonen av Model Y på Gigafactory i Austin og Berlin er heller ikke urealistisk å forvente.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse