applevrarutsatt2023
Apples VR/AR-hodesett utsettes trolig til neste år. Muligens er lekkasjen strategisk fra Apple for å dempe forventningene.

Annonse


Apple mest spennende produkt i fare for utsettelse til 2023

Mark Gurman har vært på ballen i forhold til VR/AR-hodesettet til Apple.

Apple må trolig utsette sitt første nye produkt siden 2015 (Apple Watch)

Han har flere ganger sagt at WWDC 2022 trolig vil være åstedet vi får se det som kan bli Apples viktigste produkt fremover, spesielt når de krympes til et par briller.

Men nå melder altså Gurman at selv om planen var å avsløre det hele på utviklerkonferansen i juni, så “vurderer Apple å utsette debuten med minst noen måneder”, melder Bloomberg som siterer personer med kjennskap til Apples interne planer.

Med AR-briller kan brukeren manipulere virkeligheten med digitale verktøy:

Apple sliter med å kjøle ned hodesettet tilstrekkelig

Ikke bare mener Gurman at Apples opprinnelige plan var å avsløre hodesettet i sommer, men også å lansere det senere på året – nå står disse planene i fare grunnet problemer relatert til overoppheting, kameraer og programvare.

Annonse


Med andre ord avsløres det kanskje senere i år og lanseres neste år, forklarer insiderne ovenfor Bloomberg.

Apples mest optimistiske plan var å avsløre hodesettet i 2021 og starte salget i år. Produktet skal ha vært under utvikling siden 2015.

VR er en klassisk produktgruppe for Apple på den måten at det finnes en rekke produkter der ute, men en stor markeds-appeal som en iPhone eller Apple Watch er hverken Facebook/Oculus eller HTC/Valve i nærheten av. Apple har studert markedet i flere år som de pleier å gjøre, for så å lansere noe som har størst mulig sjanse for å lykkes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse