ios1521
iOS 15.2.1 tetter et farlig HomeKit-hull som kunne utnyttes ved å gi enheter lange navn.

Annonse


Last ned ny iPhone-oppdatering som tetter HomeKit-hull

Apple har lansert iOS 15.2.1 som tetter HomeKit-hullet vi omtalte 3. januar.

Oppdater din iPhone nå

“Det eneste som skal til er å bruke et veldig langt navn på en HomeKit-enhet, og med veldig langt mener vi 500 000 eller flere i både iOS og iPadOS. 

Om en enhet har et så langt navn med iOS 14 eller eldre kan en omstart medføre at enheten ikke fungerer lenger. At HomeKit-enheter med for lange navn oppdateres via iCloud og sendes automatisk til iPhones og iPads, hjelper heller ikke”, skrev vi mandag forrige uke.

Nå bekrefter Apple at hullet er tettet med iOS 15.2.1 og tilhørende iPadOS-oppdatering. Apple sier at man kunne utføre DoS-angrep ved å opprette lange navn på HomeKit-aktiverte enheter. Dette er altså en sikkerhetsoppdatering, og ingen flere detaljer er kjent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse