iphone14propilleogsirkel
Panel-ekspert Ross Young tror dette er løsningen Apple går for i år.

Annonse


Hva, er dette hva Apple skal gjøre med iPhone 14 Pro?

Gir det ikke veldig mye mening med et pille-design i front i stedet for kun en sirkel, slik at en iPhone ikke ser ut som en Android?

Dette designet er visstnok kun for årets Pro-modeller

Det gjør jo det, og pille-designet må til for å huse alle komponentene, men hva om det ikke er nok? Det er hva de nyeste rapportene peker i retning av, altså ikke bare et pille-design i front, men en sirkel også.

Det er Ross Young fra “Display Supply Chain Consultants (DSCC)” (han burde derfor vite mer om dette enn de fleste), som rapporterer at “vi tror at Apple vil nytte ett hull + pille-design på iPhone 14 Pro og Pro Max-modellene”, tweeter han, og legger til at det mindre hullet også blir synlig. Hvordan ikke-Pro modellene blir, og hvorfor de ikke får det samme designet, er ukjent.

Bak pille-designet skjuler det seg selfie- og IR-kamera, mens den minste sirkulære linsen skjuler mini-projektoren som hjelper til å analysere ansiktet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse