ps42022
Det meldes at Sony fremdeles skal produsere PS4, og det ut året.

Annonse


Har ikke noe annet valg enn å fortsette med PS4

PS5 ble lansert i november 2020. Det er en stund siden, det.

Sonys plan er å øke PS4-produksjonen med 1 million enheter

Sonys plan var å stoppe PS4-produksjonen på tampen av 2021, men så skulle ikke skje.

Det var mye som ikke skjedde grunnet covid, og mye som ble utsatt – en av de mindre viktige tingene i den store sammenheng, men viktig i teknologiverdenen, var tilgang på de nye konsollene og de nye skjermkortene fra AMD og Nvidia.

Det er ikke prisen det står på ved kjøp

Sonys plan var selvsagt planlagt lenge før covid inntraff, så nå har ikke Sony noen annen løsning enn å fortsette å produsere PS4.

Annonse


Om fortsettelsen av produksjonen sier Sony lite, utover dette:

Det er en av de mest-selgende konsollene noen sinne, og det er jo alltid en crossover mellom generasjonene.

Sony

Konsoll-salg er bedre enn ingenting, spesielt fordi produsentene tjener pengene på spill-salg i størst grad. Sony skal internt ha bemerket at det er viktig å holde spillerne PS-økosystemet.

Det er ikke en gigantisk pris-forskjell: PS5 “Digital Edition” kan kjøpes for 4799 kroner, ikke mye mer enn PS4 Pro til 3990 kroner.

PS5-tørken vil vedvare ut året og kanskje lenger

Sony vet at de ikke klarer å øke produksjonen av PS5 nok, og har derfor fortalt partnerne om å fortsette med PS4. Dette gjør det umulig å konkludere med noe annet enn at tørken på konsoller og komponenter vil fortsette langt ut i 2022 som vi tidligere har rapportert om konsoller.

Det alle sliter med å finne i markedet i størst grad er ikke-spesialiserte brikker for lyd, strøm og trådløs kommunikasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse