stalker-2
Om rykter er sanne så er S.T.A.L.K.E.R 2 utsatt til høsten. Ikke bra.

Annonse


S.T.A.L.K.E.R. 2 utsatt til 8. desember

Vi har gledet oss masse til STALKER 2: Heart of Chernobyl, men det går dessverre rykter om at spillet utsettes til høsten, med nytt lanseringstidspunkt et sted mellom august og oktober.

Oppdatert, 18:26:

Nå er det offisielt. My lanseringsdato er 8. desember i år.

Lekket i YouTube-video

Opprinnelig var spillet ment til å lanseres 28. april, noe som fortsatt er det offisielle lanseringstidspunktet.

Annonse


Det er ukrainske OLDboi som står for ryktet i en YouTube-video. Han har tidligere lekket mange nyheter innen spillverden, slik at det finnes gode grunner til å tro på det han sier om STALKER 2. Nyheten om at spillet utsettes til høsten kan være spesielt kjipe for de som gledet seg i håp om å endelig få noe å spille rundt apriltider – april måned har nemlig ikke noe annet stort å by på av nylanseringer.

NFT-kontrovers

I desember ble det annonsert av utviklerne at NFT-er skulle være en del av spillet, en nyhet som kjapt fikk masse negativ oppmerksomhet og som til slutt fikk GSC Game World til å gi opp ideen.

GSC Game World har for øvrig nektet å kommentere på ryktene om at spillet utsettes. Det spekuleres i hvorvidt NFT-planene kan være noe av grunnen til at selskapet velger å utsette spillets lansering.

Nylig gjorde de det kjent at STALKER 2 vil kreve 190GB lagringsplass på Xbox. Spillet lanseres både på Xbox og PC, med en rekke krav til spesifikasjoner som du kan lese her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse