beats-fit-pro
Beats Fit Pro har fått skryt så det holder. Den 28. januar blir de tilgjengelige i Norge.

Annonse


De kommer til Norge 28. januar – har fått ekstremt god omtale

I starten av november kunne vi melde at Apple hadde introdusert Beats Fit Pro til 199 dollar i USA og en annen rekke land, der Norge ikke var en del av disse. Det ble likevel varslet at de ville lanseres i flere land i 2022, og nå viser deg seg at de beste Beats-øreproppene hittil vil lanseres her til lands den 28. januar 2022.

Mangler trådløs lading

Beats Fit Pro har fått svært god omtale med den eneste store negative faktoren i det at de ikke kan lades trådløst. Alt annet scorer den høyt på, og den har en spesifikasjonsliste som kan overbevise mange som er ute etter nye, trådløse ørepropper:

  • Apple H1
  • Ny fleksibel vingetupp
  • Nye elementer
  • 27 timer batterilevetid med lade-etuiet
  • ANC
  • Utenforlyd
  • Dynamisk EQ
  • Spatial Audio med hode-sporing

De fleksible vingetuppene hjelper i stor grad med å holde proppene fast i ørene dine uten å ende opp løse, selv under treningsøkter.

Lanseres 28. januar, koster 2490 kroner

Apple lover som vanlig “kraftig og balansert lyd” med tosidige membrandrivere i et tokammerhus for å gi klar lyd med solid stereolyd. Som på AirPods Pro støtter Beats Fit Pro 3D-lyd med dynamisk hodesporing for å justere lyden etter hodebevegelsene til brukeren.

Beats By Dre på Twitter skriver at det åpnes for forhåndsbestilling av de nye proppene den 24. januar. På Apples norske side finner man nå produktet med en pris på 2490 kroner. Beats Fit Pro kommer i svart, hvit, grå og lilla. Med i boksen følger blant annet en USB-C til USB-C ladekabel samt ørepropper i tre størrelser.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse