homepod-mini
HomePod mini kan være på vei til det norske markedet.

Annonse


OPPDATERT: Hevder HomePod mini er på vei til Norge

Det svenske nettstedet Teknivecka melder at Apple har drevet med testing av HomePod mini i Sverige.

11. januar, 18:17:

MacRumors melder at rapporter tyder på at HomePod mini også testes med norsk språk.

Flere uavhengige tips

Flere tips de har mottatt går ut på at en rekke folk i landet har tilgang på HomePod mini-enheter som har Siri på svensk, noe som for oss betyr at det ikke trenger å ta lange tiden før smarthøyttaleren kan finne sin vei hit til lands også.

Annonse


I videoen under kan man se et klipp av HomePod mini med svensk Siri i aksjon. Det skal i teorien ikke være mulig ettersom Apple ikke har lagt inn offisiell støtte for svensk på enheten.

Lanseringen kan likevel være flere måneder unna da svenske Siri ikke ser ut til å være altfor stabil helt enda. Testingen skal ha foregått de siste åtte ukene.

Sverige er ikke alene

Tipsene som Teknivecka har mottatt er et av flere hint som antyder at Apple skal lansere HomePod mini i flere land. Blant annet ble det i forbindelse med tvOS 15.2 avdekket at oppdateringen la til støtte for nederlandsk og russisk språk for Siri på HomePod – både Nederland og Russland er land som ikke har hatt offisiell tilgang på HomePod mini hittil.

Også Thailand og Brasil kan stå for tur til å motta høyttaleren. Nylig var seksjonen for HomePod mini lagt til på Apple sin nettside i de to landene, selv om det ikke var mulig å trykke på disse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse