halo-infinite
Halo Infinite sin populære "Big Team Battle" kan bli bedre neste uke, men det loves ingenting.

Annonse


Fett, men frustrerende: nå får denne modusen på Halo hastefiks

Hastefiks på vei

Om du sliter med matchmaking i Halo Infinite så har du kanskje til nå funnet ut at du ikke er alene. Problemet gjelder spesifikt modusen “Big Team Battle”-modusen med 12 spillere på hver side, og nå sier 343 Industries at en hastefiks kan være på vei.

Ikke bare sier utviklerne at de er oppmerksomme på problemet, de melder også at de har en mistanke om hva som forårsaker feilen og at de sitter på det som kan være løsningen. I nær fremtid vil de gi ut en hastefiks som spesifikt retter opp i matchmaking-feilen, men de ønsker ikke å gi en dato på når dette skjer.

Kanskje neste uke

“Det er litt for tidlig å gi en estimert dato for lansering, men vit at målet vårt er å gi ut oppdateringen så fort vi kan”, skriver de i et innlegg. Av ordlyden går det frem at man kanskje kan se den allerede neste uke:

“Det blir ikke denne uken, men vi håper at det ikke blir for lenge til, og vi kommer til å oppdatere så snart vi har noe nytt å dele angående lanseringstidspunktet.”

Utover hastefiksen er det ventet en større oppdatering midtveis i februar der utviklerne tar sikte på å gjøre livet til hackere vanskeligere, i tillegg til at det kan forekomme feilrettinger til ranking-systemet.

“Halo Infinite” kan lastes ned gratis her, og her kan du lese vår test av spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse