steamdeckbatterilevetid
Batterilevetiden er ikke imponerende, men det er mulig at det kun er de tyngste spillene som ikke holder det gående mer enn 2 timer.

Annonse


Avslører Steam Deck batterilevetiden

En utvikler avslører både det ene og det andre om Valves Steam Deck.

Batterilevetiden er dårligere enn vi forventet

En av folkene med kjennskap til prosjektet, en utvikler, avslører at batterilevetiden er mellom to til to og en halv time. Det er noe usikkert om dette kun gjelder tunge spill, men som utvikleren påpeker avhenger det av APU-belastning.

Det avsløres også litt om ytelsen: det er ingen merkbar lastetidforskjell mellom SD-kort og SSD-disk. Det viktigste er at personen mener at prosjektet uansett ikke hadde vært ferdig i desember.

Steam Deck er et februar 2022-produkt, som kjent november 2021.

Annonse


Rakk ikke bli ferdige med SteamOS 3

Selv om det er leveringsproblemer for alle, er det altså mulig at prosjektet uansett hadde blitt utsatt. Noen av problemene konkretiseres i at ting som automatisk fortsettelse der man slapp fremdeles er under utvikling. Samtidig skryter utvikleren over at alt man ønsker seg er å finne i SteamOS til Steam Deck.

SD-kort hastigheter går fra 12,5MB med “High-speed” og 985 MB/s med “UHS-III full-duplex”, mens SD-kort som regel leverer flere GB med hastighet.

Konsollen blir visstnok aldri for varm, og viften kan knapt høres.

Utvikleren mener at Steam Deck er bedre enn Nintendo Switch når det kommer til lengre spill-økter takket være smarte knappe-plasseringer og fordelt vekt, noe som forbedres av det lengre designet som fordeler vekten bedre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse