ipadpro15oled
Vi vet at Apple snart vil være i stand til å produsere større OLED-panel, spørsmålet er om de får til iPadOS slik at det gir mening med en iPad Pro 15".

Annonse


Det er to ting vi håper Apple gjør med iPad Pro, og nå kan det skje

Vi startet med iPad Pro 11 og oppgraderte til 12,9-modellen med M1-brikkesett. Nå ønsker vi oss en enda større skjerm og kraftig oppgradert multitasking for å evolusjonere iPad – er det egentlig en annen måte frem for produktet?

Gjør det Apple, gjør det!

Før vi tar helt av og forteller deg at det hele lanseres neste uke, må vi bremse kraftig og si at vi ikke har hørt noe om at Apple konkret skal lansere en giga iPad Pro, men at vi i det minste vet at Apple-partner BOE har konvertert en av sine fabrikker i Kina til å produsere større OLED-panel for mobiler og datamaskiner.

Det er nå en ting, men desto mer interessant er det at BOE trolig blir Apples partner for kommende iPad-paneler, og da kan vi begynne å slippe opp bremsen igjen.

Mark Gurman fra Bloomberg som vi ofte siterer har allerede nevnt at Apple tenker på større iPad-er, men at disse visstnok er flere år unna lansering.

Annonse


Apple må finne ut hvor de skal ta iPadOS

Det håper vi ikke, men han kan få rett: om Apple ikke finner ut den beste måten å nytte brukergrensesnittet på, kan det hende de venter med å oppgradere skjerm-størrelsen, om man da ikke bare ha 15 tommer for å dra nytte av forbedringene.

Igjen: vi håper inderlig at Apple øker panel-størrelsen på iPad Pro om de klarer å finne ut en bedre måte å multitaske på.

Vi ser på det som ikke så langt fra sannsynlig at Apple lanserer en 15″ iPad Pro med M2-brikke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse