googlehomesonostapte
Har man flere høyttalere fra Google vil man ikke lenger kunne styre volumet på flere enheter samtidig.

Annonse


Google tapte mot Sonos, så nå blir høyttalerne deres dårligere

“US International Trade Commission” har funnet at Google misbrukte teknologi Sonos eier. Sonos saksøkte og vant.

Google Home blir mindre praktisk nå

Dette vil faktisk påvirke funksjonaliteten til Googles lyd-produkter vesentlig.

Blant annet vil man ikke kunne be høyttalere spille det samme og man vil ikke kunne be systemet om å sette et visst volum på høyttaler-gruppe – i stedet vil man måtte endre volum manuelt per høyttaler via Google Assistent, Home-appen eller Nest Hub.

Dette er hva Google melder av endringer:

  • For å endre volumet på en høyttaler-gruppe så må hver høyttaler justeres individuelt. Man vil heller ikke kunne endre “Speaker Group”-volumet på mobilens fysiske volum-knapper.
  • De fleste “Speaker Groups”bør fungere som forventet, men ikke om man har en høyttaler-gruppe med andre merker som fungerer med Cast, som JBL eller Lenovo. Disse må være på fastvareversjon 1.52.272222 eller nyere.
  • En mindre gruppe med brukere vil måtte bruke “Device Utility”-appen (DUA) for å fullføre produkt-installasjon og oppdateringer. Du vil kanskje få en melding om å laste ned og kjøre DUA som vil sørge for at enheten er koblet til WiFi og får den nyeste programvaren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse