rushfjernetfraportal
Dice har fjernet Rush fra Portal, en av de beste tingene med Battlefield 2042 som blant annet har problemer med kart-design.

Annonse


Dice fortsetter å ødelegge for seg selv: fjernet favoritt fra Battlefield 2042

Dice har av merkelige grunn(er) fjernet Rush-moduset fra Portal-delen av Battlefield 2042.

Rush fjernet fra den offisielle spillelisten

Det vil si fra den offisielle server-listen, så man vil kunne spille på servere som driftes av andre. Vi foretrekker å spille på offisielle servere for å være sikre på at ingen jukser og at spillet ikke avsluttes. Slike ting. Merk også at progresjonen har begrensninger slik at man ikke kan jukse til seg poeng mot andre på offisielle servere.

Faktisk var Rush og Portal-moduset vår favoritt, noe vi nevnte i testen av spillet som vi den gang belønnet med 7 av 10, mye grunnet Portal og Rush.

Hvorfor…?

I en slettet tweet fra Andy McNamara, EA sin “global director of integrated comms for shooters”, som Eurogamer forklarer stillingen, så mener McNamara at fansen må roe ned da det tross alt har vært ferie. Han unnskyldte seg og uttalte at han ikke hadde vært “klar nok”.

Annonse


Noen ganger er det bedre å ikke gjøre noe, selv etter ferien, enn å endre på ting man er sikker på vil sette sinnene i kok, spesielt da de allerede er skuffet.

Battlefield-sjefen har nettopp innrømmet det vil ta tid å fikse spillet. Spørsmålet nå er om de er i ferd med å miste tålmodigheten til fansen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse