razer-fossil
Razer annonserer Razer X Fossil Gen 6 i samarbeid med Fossil. Smartklokken er myntet på "nestegenerasjon gamere".

Annonse


Denne gamer-smartklokken selges det bare 1337 stykker av

Razer har under CES 2022 annonsert en smartklokke i samarbeid med Fossil. De to har gått sammen om å lage en Wear OS-klokke som kalles Razer X Fossil Gen 6, en eksklusiv klokke som kommer i veldig begrenset opplag.

Snapdragon 4100+ og ny sensor

Razer x Fossil Gen 6 kommer med nyeste versjon av Googles Wear OS-system, og blir den første smartklokken til å utstyres med Snapdragon 4100+, noe som vil garantere en sømløs og uforstyrret opplevelse med raske ladetider og effektiv strømutnyttelse. Apropos strøm og batteri: på rett over 30 minutter kan du lade opp klokken 80%.

Ellers har den Bluetooth 5.0 for bedre tilkobling og raskere overføringshastigheter samt opptil fire ganger bedre rekkevidde for tilkobling. Videre er det innebygget en helseapp som blant annet teller skritt og måler søvnkvaliteten din, i tillegg til konstant pulsmåling. En nyvinning her er en SpO2-sensor som brukes til å måle oksygensirkulasjonen i kroppen til brukeren.

Flere tilpasningsmuligheter

Addie Tan i Razer sier de er fornøyde over å kunne samarbeide med Fossil for å utvikle en eksklusiv smartklokke, og dele denne med spillfellesskapet deres verdens over.

Annonse


“Vi er alltid på utkikk etter nye muligheter til å utvikle og forbedre gamere sine livsstil, og tilby dem produkter som ikke bare ser bra ut, men gir nytteverdi i tillegg. Dette er grunnen til at vi har fokusert på brukernes velvære når vi har utviklet Razer x Fossil Gen 6.”

Kllokken kommer med en 44mm urkasse i sort farge med tre eksklusive urskiver og klassiske Razer-elementer som pryder klokkens grensesnitt. Det følger også med én svart silikonreim i tillegg til en grønn.

For tilgjengelighet og pris: Razer x Fossil Gen 6 blir tilgjengelig for 329 dollar senere i januar på både Fossil og Razer sine nettsider, i tillegg til et sett med butikker. Du må likevel være raskt ute og på riktig sted, for smartklokken produseres kun i 1337 eksemplarer.