pro-display
Dersom ryktene stemmer så kan Apple lansere en ny og billigere skjerm allerede i år.

Annonse


Apples nye skjerm kan bli billigere enn Pro Display XDR

Apples 32-tommer store skjerm Pro Display XDR er kjent for fine farger og en veldig drøy pris på 5000 dollar. Nå verserer det rykter om at Apple kan ha enda en skjerm på vei, men denne gangen med en rimeligere prislapp enn Pro Display XDR.

Kan bli halvparten så dyr

Ryktene stammer fra et nyhetsbrev fra Bloombergs Mark Gurman, som selv sier han håper på lansering i 2022.

Skjermen skal være i en mindre størrelse enn Pro Display XDR, og prisen skal være omkring halvparten av skjermen som selges i dag. Informasjonen bygger videre på det Gurman tidligere har uttalt om produksjonskostnadene for disse skjermene som sannsynligvis har gått ned. Med få justeringer og kanskje litt nedgradering på enkelte områder håper de altså på å tilby en mindre skjerm med tilsvarende kvalitet for en betydelig mindre sum.

Nyhetene overlapper med andre rykter om at Apple er i prosessen med å utvikle 24- og 27-tommers skjermer i tillegg til en oppfølger til Pro Display XDR. For denne er det snakk om at Apple muligens utstyrer den med en A13 Bionic-brikke.