dellalienwarenyx
Alienware Nyx lanseres... kanskje? Uansett sier Dell og Alienware at de skal jobbe videre med prosjektet og at det de lærer skal bygges inn i fremtidige produkter.

Annonse


Slik vil Alienware revolusjonere gaming og løsningen er enkel

Dell-eide Alienware avduket et veldig interessant konsept på årets CES.

Alienware Nyx bør bli virkelighet

Som vi alle har opplevd er sky-strømming fra nettet ofte langt fra optimalt med etterslep og dårligere grafikk enn hva lokal-spilling serverer. Så hva mener Dell og Alienware kan være en mulig løsning? En spesial-bygget server i hjemmet som strømmer spill til alle mulige enheter innenfor veggene, slik at ingenting går over Internett og man i stedet får gode 5GHz WiFi-hastigheter på eget nett.

Nyx er navnet på konseptet der klientene bruker en app for å motta spill-strømmen:

Slik drømmer Dell om hvordan dette kan fungere i praksis:

Se for deg at du er på skrivebordet på soverommet ditt og utforsker Night City i Cyberpunk 2077. Kompisene dine sitter på bærbare datamaskiner og nettbrett i stua og kjemper mot hverandre i Rocket League. Kusinen din er også på besøk og bygger en ny verden i Minecraft på mobilen. La oss nå si at det er på tide å lage middag, så du går ned og gir kontrolleren til en av kompisene dine i stua – du kan kjapt bytte til Cyberpunk 2077 på 65-tommers TV-en i stuen og la de overta nøyaktig der du slapp, så de kan komme videre i spillet mens du lager mat.

Dell Alienware

Dell sier at Nyx er kraftig nok til å strømme fire spill samtidig på en stor TV. Grunnideen er jo ikke nytt, og dette er fullt mulig å få til allerede nå, men Dell sier at utviklingen av konseptet vil gi fordeler til kommende produkter “og forbedre bruker-opplevelsen”.

Nøyaktig hva de betyr for et eventuelt endelig produkt er usikkert, men de avslutter med at de skal holde oss oppdaterte, så det kan jo hende de lanserer dette.

Annonse