dellalienwarenyx
Alienware Nyx lanseres... kanskje? Uansett sier Dell og Alienware at de skal jobbe videre med prosjektet og at det de lærer skal bygges inn i fremtidige produkter.

Annonse


Slik vil Alienware revolusjonere gaming og løsningen er enkel

Dell-eide Alienware avduket et veldig interessant konsept på årets CES.

Alienware Nyx bør bli virkelighet

Som vi alle har opplevd er sky-strømming fra nettet ofte langt fra optimalt med etterslep og dårligere grafikk enn hva lokal-spilling serverer. Så hva mener Dell og Alienware kan være en mulig løsning? En spesial-bygget server i hjemmet som strømmer spill til alle mulige enheter innenfor veggene, slik at ingenting går over Internett og man i stedet får gode 5GHz WiFi-hastigheter på eget nett.

Nyx er navnet på konseptet der klientene bruker en app for å motta spill-strømmen:

Slik drømmer Dell om hvordan dette kan fungere i praksis:

Se for deg at du er på skrivebordet på soverommet ditt og utforsker Night City i Cyberpunk 2077. Kompisene dine sitter på bærbare datamaskiner og nettbrett i stua og kjemper mot hverandre i Rocket League. Kusinen din er også på besøk og bygger en ny verden i Minecraft på mobilen. La oss nå si at det er på tide å lage middag, så du går ned og gir kontrolleren til en av kompisene dine i stua – du kan kjapt bytte til Cyberpunk 2077 på 65-tommers TV-en i stuen og la de overta nøyaktig der du slapp, så de kan komme videre i spillet mens du lager mat.

Dell Alienware

Dell sier at Nyx er kraftig nok til å strømme fire spill samtidig på en stor TV. Grunnideen er jo ikke nytt, og dette er fullt mulig å få til allerede nå, men Dell sier at utviklingen av konseptet vil gi fordeler til kommende produkter “og forbedre bruker-opplevelsen”.

Nøyaktig hva de betyr for et eventuelt endelig produkt er usikkert, men de avslutter med at de skal holde oss oppdaterte, så det kan jo hende de lanserer dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse