iphonedroppersimkort
Allerede fra neste år kan fysiske SIM-kort forsvinne, i det minste i visse iPhone 14-modeller. Fra 2023 forsvinner kanskje den fysiske lade-inngangen også.

Annonse


iPhone SIM-kortet forsvinner

Fra 2023 er det slutt for fysiske SIM-kort på iPhone-modeller, ifølge en rapport fra Brasil som snarlig ble backet opp av en mer troverdig kilde som mener det skal skje neste år.

Apple med stort eSIM-push sensommeren 2022

Dette skulle altså gjelde iPhone 15-modellene, og spesisikt Pro-modellene fra 2023 får ikke SIM-kort, kun støtte for 2 x eSIM. Den første rapporten hadde ikke allverdens troverdighet, men nå er også MacRumors tipset om at selskpet girer opp til en SIM-fri hverdag, og det allerede neste år: Apple skal ha fortalt de største amerikanske opereratørene at iPhone 14 lanseres med kun eSIM i september 2022.

En tredje kilde backer opp planene:

Vi tror ikke samtlige modeller dropper SIM-kortet neste år

Vi tipper at dette ikke vil gjelde samtlige modeller, men at i 2023 så er det kanskje helt slutt, også for fysiske innganger.

eSIM er veldig enkelt å sette opp for den jevne bruker, men for de av oss som skifter mellom en rekke mobiler kan dette bli noe upraktisk. iPhone 13 i USA leveres som regel med eSIM fra Apple om man har en operatør-leid mobil.

Neste år lanseres det trolig nye iPad Pro-modeller med glass-bakside og trådløs lading:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse