dellbiosoppdateringherpermaskinene
Dells desktop gaming-maskin Alienware Aurora R8 er en av de som ikke fungerer etter BIOS-opppdatering.

Annonse


BIOS-oppdatering herper Dell PC-er

En rekke Dell PC-er opplever BSODs, oppstartsproblemer og boot-loops med en fastvareoppdatering av BIOS-en som ble lansert for noen dager siden.

Laptoper og gaming-maskiner rammet av korrupt BIOS

Maskinene som rammes er Latitude 5320 og 5520 business-laptoper, Alienware Aurora R8 spill PC-er og Inspiron desktop-maskiner. Også andre maskiner kan være berørte av alvorlige problemer.

Det er BIOS-oppdatering 1.14.3 (denne er trukket tilbake av Dell) som forårsaket problemene på enkelte maskiner, for andre maskiner, som Alienware Aurora R8 er det 1.0.18 som gjør at julen må brukes til feilsøking.

En eier forklarer hva som kan skje:

Noen ganger lyser hele tastaturet opp, men så skrur laptopen seg av kort tid senere. Noen ganger skrur maskinen seg på med melding om at tiden ikke er fastsatt med melding om å kjøre setup. Prøver man det skrur maskinen seg av igjen. Andre ganger skrur maskinen seg på, men viser så kjapt en BSOD før den avslutter igjen.

Dell-eier “Dell5320”, fra Dells brukerforum

Den beste løsningen til Dell ordner opp i dette er å nedgradere BIOS-en. Det kan også være verdt å sjekke ut BIOS hjelpe-dokumentet til Dell.

Annonse