Enfusion-engine

Annonse


Se hva den nye grafikk-motoren er i stand til

Blant deres største prosjekter hittil

Bohemia Interactive har brukt de siste fire årene og 30 av sine utviklere på å lage Enfusion, en ny spillmotor som vil være kjernen i dere fremtidige spill. Selskapet har fra før utviklet Arma-spillene samt spill som Vigor og DayZ.

De har også publisert en rekke skjermbilder av hvordan spillmotoren kan ta seg ut:

Enkelt, brukervennlig design

Ikke bare er Enfusion regnet med å overhale det rent visuelle, men motoren legger også opp til egnet bruk på flere plattformer, utstrakt mod-støtte og forbedret brukervennlighet for spillerne så vel som utviklere. Enfusion vil støtte den neste DirectX APIen, DX12.

Grunnleggeren og sjefen i Bohemia Interactive, Marek Spanel, forteller følgende:

“Vi grunnla Bohemia Interactive for 22 år siden og har alltid valgt å bruke egen spillmotor ettersom ingen andre spillmotorer på markedet har gitt oss det vi trenger til å lage de spillene vi har ønsket å lage. For eksempel simuleringer med presise fysiske bevegelser i en massiv, åpen verden som spillerne og fellesskapene enkelt kan tilpasse. Ingenting har blitt endret på denne fronten, men vi ser at vår aldrende Real Virtuality-motor begynner å bli utdatert på det tekniske, mens Enfusion er klar til å takle de samme utfordringene og blir det som former spillene våre det neste tiåret.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse