splintercellremake
Det originale teamet bak 2002-spillet er tilbake for å skape en helt ny utgave av spillet som bruker Snowdrop-grafikkmotoren til Ubisoft.

Annonse


“Splinter Cell” er tilbake

Ubisoft utvikler en helt ny utgave av Splinter Cell som skal være tro til original-spillet. Ubisoft ga for litt siden bort Splinter Cell Chaos Theory.

Splinter Cell Remake er på vei, men det er nok noen år unna lansering

Spillet bygges opp fra grunnen med studioets egen Snowdrop-grafikkmotor (The Division, Avatar, Frontiers of Pandora, Star Wars) “for å levere neste-generasjon grafikk og gameplay”. Ubisoft poengterer at det nye spillet bygger videre på det dynamiske lys- og skygge-effektsystemet som var mye av årsaken til suksessen til spill-serien som først debuterte i 2002.

For fans som er redde for at Ubisoft kan komme til å rote det til, er det beroligende å vite at det er teamet bak Splinter Cell Blacklist (2013 – det siste spillet i serien) som jobber med ny-utgaven hos Ubisoft Toronto. Studioet søker medarbeidere til prosjektet, så med andre ord er det et godt stykke unna lansering.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse