SenuasSagaHellbladeIIgameplaytrailer
Senua's Saga: Hellblade II har ingen lanseringsdato, men det er grunn til å tro at vi må vente til julen 2022.

Annonse


“Dette er ikke lureri”

Sjefen for lyd-designet til Senua’s Saga: Hellblade II, David García, bekrefter at alt i spill-traileren er ekte vare.

“Det er ingen triks å se her”

Har du ikke sett traileren enda er den vel verdt det, for vi snakker om grafikk som er såpass imponerende at man godt kan lure på om det er tegnet på forhånd eller ikke – spesielt animasjonene gir et ekstra lag med innlevelse. Hadde du spurt oss om vi ikke hadde visst bedre hadde vi regnet med at dette var forhåndsgenerert CGI.

García avslører at nesten alle 3D-lydene i traileren bruker “Project acoustics” og omgivelseslyd som omtales som “utrolig teknologi” og til slutt at “alt i i denne demoen er fra grafikkmotoren, i sanntid uten triks. Dette er ekte, men derfor er heller ikke alt perfekt (enda).”

Utnytter Microsofts lyd-teknologi

Gameplay-traileren kjører på en Xbox Series X, og ikke bare fordi traileren presenteres på Microsofts Xbox-kanal og fordi spillet er eksklusivt til Xbox og PC, men fordi “Project acoustics” er en Microsoft-teknologi vi tidligere har omtalt:

“Hensikten er å emulere hvordan lyd reflekteres på forskjellige overflater slik som i den virkelige verden”. Teknologien omtales som “ray tracing for lyd”.