trenyeappleskjermer
Det kommer tre nye skjermer fra LG og Apple neste år: 24, 27 og 32 tommere er på vei.

Annonse


Apple og LG skal lansere tre nye skjermer – ny Apple-brikke avslørt

Apple planlegger salg av tre nye skjermer.

Den minste baseres på iMac M1-panelet

Blant annet er det ryktet en ny 32″ toppmodell, og lekkeren som har gravd frem informasjonen sier at toppmodellen skal selges med Apple-logo og som trolig er en ny Pro Display XDR-skjerm (produsert av LG) som drives av et helt nytt Apple-brikkesett som enda ikke er annonsert.

Kanskje er det en slags variant av M1-brikken, men for skjermer?

Apple med en ny generasjon forbruker-skjermer

Det er også på vei nye 24″ og 27″-skjermer som skal selges og produseres av LG. Den minste er basert på skjermen i iMac M1. Den nye 27″ blir også å finne i den nye iMac-en som. er på vei, men det skal altså selges en separat utgave fra iMac-serien til Apple. Det er også tidligere ryktet, allerede i mars, at Apple planlegger nye forbruker-skjermer som blir langt rimeligere enn Apples ProMotion XDR som koster fra 58 990 kroner.

Vi meldte i oktober i år at det kommer en ny 27″ iMac med ProMotion:

Ross Young, sjef for “Display Supply Chain Consultants”, sier at en ny 27″ lanseres tidlig neste år med mini-LED. Det innebærer nok at dette er en XDR-skjerm. Ikke bare det, men fordi den nettopp har denne skjermteknologien, får den ProMotion med opp til 120Hz-paneloppdatering og 24Hz når det ikke kreves.

ITavisen