oppo-air-glass

Annonse


Oppo kommer Google i forkjøpet – lanserer smartbriller

Kun for det kinesiske markedet

Om du venter på mer fra Google angående Google Glass-smartbrillene så er vi redd du må belage deg på å vente mer. Heldigvis kan det hende alternativet har kommet på banen, men inntil videre lanseres den kun på det kinesiske markedet.

Oppo har nemlig lansert en konkurrent til Google Glass under navnet Oppo Air Glass.

På nesten samme måte som Google Glass så kan Oppos smartbriller brukes i enkle situasjoner for assistanse innen ting som navigering, oversetting, autocue, kalender- og værinformasjon, helseinformasjon og mer. Klokken er satt sammen av to deler man ta fra hverandre og veier totalt 30 gram.

Assistert virkelighet

Oppo omtaler brillen som en enhet for “assistert virkelighet” som får kraften levert av en Qualcomm Snapdragon Wear 4100. For å åpne og lukke notifikasjoner kan du enten nikke med hodet eller ta på rammene, mens du stryker langs touch-flaten for å skifte mellom apps.

Annonse


Selskapet er i en prosess for å utvikle brillene ytterligere, der de blant annet eksperimenterer med håndgestikulering for å navigere deg rundt.

Brillene kan kobles til en av Oppos smarttelefoner eller smartklokker.

Prisen på Oppo Air Glass er ikke uvisst, men den blir tilgjengelig første kvartal i 2022. Oppo kommer til å selge brillene i et begrenset antall, med et unikt nummer på hver boks.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse