iphone-14-pro

Annonse


iPhone 14 Pro utstyres med dette

For noen dager siden meldte vi at iPhone 14 Pro som lanseres i september 2022 blir laget med kamerahull fremfor en hel busslomme slik vi har blitt vant til, og nå kommer flere nyheter – med en slags bekreftelse på at neste års iPhone-modeller kommer i fire utgaver: 6,1-tommers iPhone 14, 6,7-tommers iPhone 14 Max, 6,1-tommers iPhone Pro og 6,7-tommers iPhone Pro Max.

Det er analytikeren Jeff Pu som melder det i et notat til Haitong International Securities.

8K-videoopptak med 48MP-kamera

I notatet kommer det frem til Pu sin informasjon overlapper med en annen analytiker vi har stor grunn til å stole på, Ming-Chi Kuo. De to er enige i at iPhone 14 Pro får et kameraoppsett med tre objektiver der de for ultravidvinkel og telefoto er på 12 megapiksler, mens det vanlige vidvinkel-objektivet er på 48 megapiksler. Kuo uttalte allerede i april at objektivet på 48 megapiksler vil støtte 8K-videoopptak.

En annen detalj som går frem av notatet er at iPhone 14 Pro-modellene får 8GB minne, som i såfall blir et aldri så lite hopp fra 6GB slik man finner i dagens iPhone 13 Pro-modeller.

Annonse


120Hz og 64GB lagring, eller?

På et punkt går notatene over til å ikke stemme overens med andre analytikeres spådommer, og det skal påpekes at Pu ikke alltid har hatt rett i sine analyser. Han melder nemlig flere ting som skurrer – det ene er at samtlige iPhone 14-modeller skal få 120Hz-skjerm ifølge Pu, og at basismodellen av iPhone 14 kommer med 64GB lagringsplass.

Begge disse opplysningene bør man være skeptisk til da alternative kilder lenge har ment at Apple kommer til å utstyre innstegsmodellene med 60Hz-skjermer, og at dagens iPhone-modeller starter på minimum 128GB med lagring, noe Apple sannsynligvis ikke vil gå tilbake på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse