Space-Marine-2-40K

Annonse


Får oppfølger etter ti år – Warhammer 40,000: Space Marine II avslørt

Natt til fredag gikk The Game Awards 2021 av stabelen og serverte oss en haug gode spillnyheter: blant annet fikk vi vite at det er et Alan Wake 2 på vei i tillegg til et nytt Star Wars-spill, og vi fikk mer gameplay fra Forspoken, Elden Ring og Horizon Forbidden West.

Det vi ikke fikk med oss var at det også ble avslørt en oppfølger til Warhammer 40,000: Space Marine fra 2011.

Supersoldater mot aliens

Warhammer 40K: Space Marine 2 ble avslørt i en filmaktig spilltrailer der man ser en gjeng Space Marine-soldater håndtere en utenomjordisk trussel, mye av det man kan forvente av en oppfølger til tredjepersonsskytespillet fra 2011. Man går i rollen som supersoldater med oppgaven om å eliminere en stor horde med Tyranider, der i hvert fall én av hovedkarakterene fra tidligere har vendt tilbake i oppfølgeren, Captain Titus.

Ukjent lanseringsdato

Spillet utvikles av Saber Interactive som fra før har laget spill som World War Z og SnowRunner. Med på laget har de fått en kjent karakter fra serien Vikings, nemlig Clive Standen som spilte Rollo, til å være stemmen til hovedkarakteren i spillet.

“Warhammer 40K: Space Marine 2” lanseres på PC, PS5 og Xbox Series X/S.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse