elon-musk

Annonse


Tesla-sjefen Elon Musk: – Vurderer å slutte i jobbene mine

Liker influencer-tilværelsen

Administrerende direktør i Tesla, Elon Musk, har på Twitter luftet ideen om å slutte i jobbene hans for å bli influencer på fulltid. Uten videre forklaring skriver han i en Twitter-melding at han vurderer å slutte i jobbene sine, og at neste steg kan være større fokus på influencer-statusen hans.

Seriøs, eller ikke?

Musk er også sjefen i SpaceX, Neuralink og The Boring Company, samtidig er han verdens rikeste mann.

Det er ukjent om den populære Tesla-sjefen er seriøs i denne Twitter-meldingen, for det var ikke mange måneder siden han i en konferanse uttalte at han ser for seg å være administrerende direktør i Tesla flere år fremover.

Han fremstår mottakelig for forslag fra Twitter-følgerne hans. Det er ikke første gang: forrige måned spurte han om tilbakemelding på hvorvidt han burde selge 10% av aksjebeholdningen sin i Tesla, hvorpå majoriteten svarte ja. Siden den tid har han solgt aksjer tilsvarende nesten 12 milliarder dollar, ifølge Reuters.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse