oneplusandroid12
OnePlus 9 og 9 Pro er oppgradert med Android 12 og OxygenOS 12.

Annonse


Nå får de Android 12

OnePlus har endelig startet å rulle ut OxygenOS 12, altså deres eget skall og funksjoner basert på Google Android 12.

OxygenOS 12 rulles ut til Oneplus 9 og Oneplus 9 Pro nå

La oss gå igjennom de viktigste forbedringene i denne stor-oppdateringen:

  • Bedre ikoner med finere teksturer
  • Nattmodus har nå tre nivåer
  • “Shelf” har nye stilinnstillinger for “Cards” slik at innhold er mer visuelt og enklere å lese. Det er også inkludert EarPhone Control Card med Bluetooth og ett-klikk justering samt OnePlus Scout i Shelf for å kunne søke etter en rekke innhold, inkludert apper, media og innstillinger
  • “Work-Life Balanse” lar en skifte mellom arbeid og fritid-modus fra hurtig-innstillingene. WLB 2.0 (Wordk Life Balance) støtter automatisert arbeid/fritid-modus basert på spesifikke lokasjoner, WiFi-nett og tid
  • Bruk to finger-gest for å skifte mellom ulike grensesnitt i galleriet. Foto-visning viser deg automatisk bilder med best kvalitet og skjærer ut forhåndsvisninger basert på innholdet
  • Canvas AOD har flere stiler og farger for en mer personlig lås-skjerm-opplevelse med “inspirerende visuelle tema”. Det er samtidig inkludert nye pensler og programvare-algoritmen og forbedret ansikts-gjenkjenning oppdager bedre konturene og fargene til ulike figurer

OnePlus går kjapt gjennom det nye i denne videoen: