teliaoppgraderergbdesember2021
Telia oppgraderer hvor mange GB man kan laste ned uten å øke prisen.

Annonse


Telia øker antallet GB

Telia øker antallet GB man kan laste ned per abonnement og lanserer høyere hastigheter for Telia X-pakken.

Oppdatert, 13:00:

ID- og appkjøp-forsikring er ikke inkludert i kampanjetilbudet, informerer Telia som beklager feilen.

Fra 6GB til 8GB for 329 kroner

Det er 6, 10 og 15 GB-pakkene som gir mer data for den samme månedsprisen:

Annonse


  • 6 GB (329 kroner) -> 8 GB (329 kroner)
  • 10 GB (399 kroner) -> 15 GB (399 kroner)
  • 15 GB (449 kroner) -> 20 GB (449 kroner)

Så var det Telia X Normal der det fremdeles er snakk om 100GB med lasting, men hastigheten økes fra 15 Mbit/s til 20 Mbit/s. Telia X Rask gir ubegrenset data med opp til 200 Mbit/s (opp fra 150 Mbit/s), for 549 kroner.

“Endringene gjelder fra 6. desember 2021, og eksisterende kunder vil fortløpende få mer data på sine abonnement i løpet av desembermåned. Telia X-kunder får økte hastigheter umiddelbart fra 6. desember.”

Lanserer kampanje-abonnement

Telia lanserer også en 30GB-pakke til 399 kroner:

Her får kundene i tillegg strømmetjenesten Viaplay Film og Serier, som er fullspekket med underholdning, inkludert i opptil 12 måneder. 5G følger også med som standard, så det er bare å glede seg til å ta i bruk det nye og hurtigvoksende mobilnettet fra Telia, med høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.

Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet, Telia Norge.

Dette er inkludert i det nye tilbudet:

“Kampanjeabonnementet 30 GB inkluderer 5G-tilgang, fri bruk av samtaler, SMS og MMS, Nettslett, ID- og appkjøp-forsikring og gratis BankID på mobil, i tillegg til ekstra TV-poeng og surfegaranti hvis du er Telia Samlet-kunde. Dobbelt data for Telia Samlet-kunder er ikke inkludert.”

Merk at dette tilbudet krever ett år binding og at hastigheten strupes betraktelig om man bruker over 30GB innen måneden er over:

“Abonnementet gjelder med 12 måneders avtale og kun tilgjengelig for kjøp en begrenset periode. Det kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. For bruk over inkludert datamengde reduseres hastigheten til 64 kbit/s. Etter 12 måneder er prisen på strømmetjenesten Viaplay Film og Serier 129,- kroner per måned.”