geforcenow
GeForce Now støtter opp til RTX 3080, også i Norge.

Annonse


I NORGE: Spill med RTX 3080 uten å eie det

Vi har tidligere snakket om Nvidia sin GeForce Now-tjeneste og deres ambisjon om å levere spillstrømming på PC og Mac som tilsvarer RTX 3080-ytelse. Nå melder selskapet på sine sider at den aktuelle tjenesten lanseres i desember for Europa-regionen.

1440p og 120 bilder i sekundet

Det betyr at spente GeForce Now-brukere som har kjøpt eller planlegger å forhåndssbestille den dyreste pakken, får tilgang senere denne måneden. Selskapet insisterer at RTX 3080-planen deres gir en opplevelse som kommer ganske nær den man ville fått med lokal maskinvare, med minimalt etterslep, en plagsom faktor når det kommer til spillstrømming.

Oppløsningen kommer opp til 1440p med 120 FPS på PC og Mac, mens 4K på Nvidia Shield TV oppnår 60 FPS.

Koster 990 NOK for seks måneder

Abonnementet kan fremdeles forhåndsbestilles, men Nvidia prater gjennomgående om at det altså finnes i et begrenset omfang. Man må ut med 990 kroner for seks måneders tilgang, tilsvarende 165 kroner i måneden.

Ved kjøp av Priority- eller 3080-medlemskap får man også med Crysis Remastered på kjøpet. I tillegg til et spillbibliotek på over 1100 spill, så er det omkring 100 gratisspill som er tilgjengelig ved oppstart.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse