Grand-Theft-Auto-San-Andreas-Definitive-Edition-HD-Texture-Pack
Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition tar seg bedre ut etter installering av den nye teksturpakken.

Annonse


GTA-spillerne tar saken i egne hender, nå er en teksturpakke lansert

Rockstar Games med offentlig beklagelse

Lanseringen av Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition har ikke gått helt på skinner: tilhengerne har vært veldig høylytte i sine klager, blant annet på de visuelle elementene i spillene. Rockstar Games gikk selv ut i forrige uke og beklaget, der de erkjente at spillene ikke tilfredsstilte deres egne krav til kvalitet.

Blant annet lovte de å hente tilbake de gamle versjonene av spillene, samtidig som de bekreftet at oppdateringer er på vei og skal rette opp i tekniske feil.

Modpakke med nye teksturer

I påvente av oppdateringene som potensielt vil gi spillene en visuell løft, har noen tatt saken i egne hender og gjort tilgjengelig Project Texture Overhaul. Prosjektet har fokus på San Andreas og er for øyeblikket ikke i sin endelige versjon, men tilbyr altså en haug med nye teksturer som tar sikte på å forbedre grafikken og bildekvaliteten uten at det går på bekostning av den visuelle stilen som preger spillet.

Wccftech oppgir at det totalt dreier seg om 85 nye eller oppgraderte teksturer i denne omgang. Blant annet finner man nye hovedveier, ny og mer realistisk asfalt, bedre representasjon av sand, gjørme, steiner også videre. Flesteparten av de nye teksturene er i 4K, men utvikleren advarer om at dette ikke nødvendigvis vil fortsette når det oppstår behov for å minimere filstørrelsen i fremtiden.

Teksturpakken kan lastes ned fra Nexus Mods her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse