mercedeseqbpriser
Den nye EQB-serien lanseres ikke lenge etter at bestillingene legges inn tidlig i januar, melder Mercedes.

Mercedes tar 477 000 kroner for denne – 10 til 80 prosent tar drøye 30 minutter

Annonse


De to nye modellene, EQB 300 4MATIC og EQB 350 4MATIC, legges begge ut for bestilling fra tidlig i januar.

EQB er forventet på norske veier kort tid etter salgsstart

Mercedes melder at EQB 300 4MATIC, som EQB 350 4MATIC, har en batterikapasitet på 66,5 kWh, “og en rekkevidde på opptil 419 kilometer etter målestandarden WLTP”, som selskapet ordlegger det.

EQB har en lang akselavstand på nær 3 meter og et romslig interiør. Derfor har modellen fått en tredje seterad som norsk standard, noe som gir deg totalt syv seter. Her kan to ekstra passasjerer med en høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 465 til 1620 liter.

Mercedes

Priser:

  • EQB 300 4MATIC: 477 000 kroner
  • EQB 350 4MATIC: 498 000 kroner
“Navigasjon med Electric Intelligence bidrar til en uanstrengt håndtering av EQB i hverdagen. Systemet foretar kontinuerlige områdesimuleringer med hensyn til blant annet topografi og vær, og beregner den raskeste ruten til destinasjonen, inkludert nødvendige ladestopp. Det er også i stand til å reagere dynamisk på endringer som for eksempel trafikksituasjoner eller sjåførens kjørestil. I tillegg sørger Electric Intelligence for at batteriet bringes til en optimal ladetemperatur før et planlagt ladestopp, om nødvendig”.

Mercedes melder at de nye bilene støtter hurtiglading med opp til 11 kW:

Ved hjelp av ombordladeren kan bilene lades med opptil 11 kW via ladeboks. På hurtigladestasjon kan EQB lade med opptil 100 kW, noe som betyr at ladetiden fra 10-80 prosent batterikapasitet kun tar litt over 30 minutter.

Mercedes
“Langs dashbordet er den velkjente Widescreen Cockpit plassert, en skjermflate som gir krystallklare digitale instrumenter. Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) har sjårfør og passasjer mulighet til å bruke stemmestyring via talekommandoen «Hey Mercedes».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse