spotify
Da Adele lanserte albumet 25 i 2015 var det ikke mulig å strømme før året etter. Denne gang gikk hun til Spotify og fikk tjenesten til å fjerne tilfeldig avspilling av albumet.

Annonse


Spotify fjernet funksjon for Adele

Adele klarte å overbevise Spotify om å fjerne tilfeldig rekkefølge-avspilling.

Dette er den nye standard for alle album

Artisten mener at hennes nye album er skapt for å lyttes til fra første til siste låt i rekkefølgen hun selv har bestemt, og ikke på noen annen måte, og klarte derfor å overbevise dem til å fjerne tilfeldig rekkefølge-knappen.

Ikke bare det, men nå er den nye Premium-funksjonen at album spilles som standard med spill-av-knappen slik at første låt i et album spilles, melder Spotify.

30 ble lansert på Spotify

Adele lanserte albumet sitt på Spotify på fredag, mens hennes forrige album, 25, kun kunne lastes ned eller handles i fysisk format i 2015. Dette albumet kom til strømmetjenester året etter.

Dette var den eneste forespørselen jeg hadde i vår stadig skiftende bransje! Vi lager ikke album med så mye omhu og omtanke for rekkefølgen uten grunn. Kunsten vår forteller en historie og historiene våre skal lyttes til slik vi hadde tenkt. Takk Spotify for at dere lyttet.

Adele