winamp
En betautgave "nye" Winamp er rett rundt hjørnet.

Annonse


Winamp planlegger atter en gang comeback

Beta-registrering har startet

Med totalendret nettside og logo i ryggen gjør Winamp seg i disse dager klare for en aldri så liten “relaunch” – de lanserer rett og slett mediespilleren på nytt. På nettsiden deres kan man registrere seg til å være blant de første når den kommende nyversjonen av programmet er ute.

Winamp var i sin tid en veldig populær mediespiller og mange folk sitt førstevalg når det kom til å spille nedlastede MP3-filer og albumer, med fete skins og sanntidseffekter for musikkavspilling som var lett å sette pris på.

Så ble det stille etter en stund i 2013, før prosjektet ble gjenopplivet etter fem år i 2018. Winamp 5.8 ble lekket på nett, og utviklerne bestemte seg like gjerne for å gi ut nettopp den lekkede utgaven på nettsiden. Til tross for at de hadde store planer om oppgraderinger i fremtiden så uteble disse, og det har vært stille siden.

Ny logo

Det er ikke helt åpenbart hvilken utgave av Winamp som er i ferd med å lanseres og hvilke feilrettinger og eventuelle endringer denne består av, men vi håper det er nok til å gjøre relanseringen verdt det. Til BleepingComputer forteller sjefen for produktutvikling i Winamp, Jeremy Scheppers, at de er ser frem til å lansere programmet på nytt.