geforce_now_lg
LG er først ut av TV-produsentene til å implementere Nvidia Geforce Now.

Annonse


Nvidia Geforce NOW er lansert på LG TV-er

LG kunne denne uken annonsere at de lanserer NVIDIA sin GeForce Now-tjeneste på TV-ene. Det markerer det første gang at tjenesten er å finne som en applikasjon direkte på TV-en gjennom webOS, hvor man kun trenger en kompatibel kontroller for å sette i gang spillingen.

Tilgang til 35 gratisspill

I en pressemelding kunngjør LG samarbeidet med NVIDIA og viktigheten av å ha en tjeneste som dette i TV-format:

“Med sine store skjermstørrelser, naturtro bildekvalitet og høye oppdateringsfrekvens, er LG sine OLED TV-er den perfekte matchen for GeForce NOW. Tjenesten er fra før av tilgjengelig på NVIDIA SHIELD, Windows PC, macOS, Chrome OS, Android og Safari-nettleseren for iPhone og iPad. GeForce NOW gjør det dermed mulig for gamere å starte opp et spill på sin LG TV, for så å kunne fortsette det på mobilen, PC-en eller nettbrettet.”

Det er altså snakk om en betaversjon av tjenesten som skal ha blitt gjort tilgjengelig i LG Content Store på hittil uspesifiserte modeller, men det skal være snakk om utvalgte 2021-modeller av LG 4K OLED, QNED Mini LED og NanoCell. Blant innholdet som kan prøves ut allerede nå er 35 gratisspill.

Spill med 1080p-oppløsning og 60FPS

Introduksjonen av GeForce Now til LG TV-er betyr at man kan få med seg spill som Rocket League, Destiny 2, Crysis Remastered Trilogy og Guardians of the Galaxy helt uten å gå til anskaffelse av annen maskinvare, annet enn en støttet kontroller. Blant annet fungerer alle Xbox-kontrollere samt DualSense 5 og DualShock 4 (PS5 og PS4), begge gjennom både bluetooth og USB-tilkobling. I tillegg kan man bruke Nvidia Shield-kontrolleren gjennom Bluetooth.

Man kan spille i opptil 1080p med 60 bilder i sekundet, men da er man avhengig av en stabil internettforbindelse på 25Mbps. For 720p 60FPS trenger man minimum 15Mbps, og det anbefales først og fremst kablet internettforbindelse, alternativt 5GHz router – 2,4GHz frarådes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse