gta-defintive-edition

Annonse


Nå beklager Rockstar fiaskolanseringen, lover å hente tilbake gamle versjoner

– Vi beklager til alle som har opplevd problemer

På sin egen nettside har Rockstar Games gått ut med en offentlig beklagelse til de som har opplevd problemer når de har spilt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition som ble lansert i forrige uke. Samlingen består av GTA III, Vice City og San Andreas, der samtlige har gått gjennom en moderniseringsprosess.

Det er nettopp denne prosessen mange har vært kritiske til, og tilhengerne av spillserien har holdt lite tilbake i kritikken der mye av det går på at Rockstar Games har gjort en dårlig jobb med å sikre at kvaliteten lever opp til forventningene.

I brevet starter Rockstar Games med å beklage overfor de som har møtt på problemer underveis i spillingen, hvorpå selskapet bekrefter at de fornyede utgavene av de tre spillene ble lansert i en forfatning som ikke svarer til Rockstar Games sine egne kvaltietsstandarder.

Oppdatering på vei

Videre skriver de at planen videre er å samle en oversikt over de tekniske feilene som plager de tre spillene, og forbedre dem betydelig i hver av de kommende oppdateringene. Til slutt er planen at de når et punkt der spillene har den kvaliteten de var tilsiktet til å begynne med. Første oppdatering kommer allerede om noen dager, og skal ifølge Rockstar rette opp en rekke feil.

Annonse


I tillegg går det frem i brevet at de gamle utgavene av spillene som ble trukket fra de Rockstar Store når Definitive-utgaven ble lansert, er på vei tilbake som en samlepakke. Samtidig kommer de som har kjøpt Definitve-utgaven til å motta de klassiske versjonene kostnadsfritt.

I mellomtiden ber Rockstar Games om at folk respekterer deres ansatte, som etter den trøblete lanseringen skal ha opplevd hets på sosiale medier.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse