windowsmediaplayer
Windows 11 sin nye mediespiller har fått en grensesnittoverhaling som matcher resten av OS-et.

Annonse


Her er nye Windows Media Player

Microsoft har introdusert den helt nye mediespilleren til Windows 11.

Windows 11 får snart en mye penere mediespiller

Den nye versjonen kan allerede testes av de som er dev-testere av Microsofts nyeste OS. Hvor mange som bruker en lokal mediespiller lenger er usikkert, men det er jo noen ganger man spiller av lokalfiler, og da er det fint at den nye versjonen er kledd i nye klær for å matche 11.

“I hjertet av Media Player er et fullverdig musikkbibliotek som lar deg raskt bla gjennom og spille musikk, samt opprette og administrere spillelister. Om musikksamlingen din er i Groove Music vil biblioteket og spillelistene dine automatisk overføres til den nye opplevelsen”, forklarer Microsoft og uttaler at oppdateringen vil erstatte Groove Music-appen.

Windows 11 sin nye mediespiller er foreløpig kun tilgjengelig i dev-kanalen.
Den gamle mediespilleren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse