TaycanGTS
Taycan GTS, Taycan GTS Sport Turismo, 2021.

NORSKE PRISER: Sjekk ut nye Porsche med over 500 km rekkevidde

Annonse


Porsche har i dag lansert to nye varianter av deres populære elmodell, Taycan GTS og GTS Sport Turismo.

Oppdatert med bilder og video.

Første til å nå 500km i rekkevidde

De nye modellene posisjoneres ifølge Kevin Giek i Porsche rett under Turbo-variantene, men over Taycan 4S, noe som sørger for en mer åpenbar balanse i sportslighet i forhold til pris.

Totalt er det ifølge TechCrunch og Engadget hele ti modeller av Porsche Taycan på markedet.

Annonse


Taycan GTS:

GTS-utgaven omtales av den tyske bilprodusenten som en sportslig all-rounder blant utvalget. Bilen er oppgitt til å ha en rekkevidde på 504 kilometer på én lading, noe som er nytt for Taycan-modellene og som kommer som én av mange fordeler ved å gå for de nye variantene når man nå handler Taycan. Utover økt rekkevidde finner man blant annet en oppgradering på understellet som nå er spesialtilpasset for GTS, og sorte detaljer på eksteriøret av bilen.

Starter på 1,2 millioner kroner

GTS Sport Turismo på en annen side har også sine særpreg, men minner i det hele tatt om en Cross Turismo-variant med stasjonsvogn-lignende design – dog uten offroad-egenskapene disse er kjent for.

Begge gjør 0-100 km/t på 3,7 sekunder med en makshastighet på 250 km/t. De to nye variantene blir å finne på veiene neste vår, begge med startpris rett under 1,2 millioner kroner.

Taycan GTS Sport Turismo:

Norske priser:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse