sonosoppdatert
Sonos har lagt til DTS 5.1-støtte og implementert batterisparerfunksjoner i sine batterihøyttalere.

Annonse


Sonos er stor-oppdatert med DTS og batterisparing

Nå får en rekke Sonos-høyttalere DTS Surround Sound-støtte via S2-appen.

DTS er endelig på plass – Arc får trolig DTX:X senere

Det er snakk om Sonos Arc, begge generasjonene av Beam, Playbar, Playbase og Amp. Når høyttalerne spiller DTS Digital Surround, ser man et ikon på Sonos appen på nåværende innhold som spilles.

Det er verdt å merke seg at DTS støtter 5.1-lyd, og ikke 7.1. Det er ventet støttet for DTX:X, i det minste for Arc.

Man vil også kunne styre EQ-en direkte fra “nå spilles”-bildet. Android-støtte kommer senere.

Batterisparerfunksjon på plass

Det er også lagt til en smart batterisparere til Roam (les testen vår) og Move. Er de inaktive i 30 minutter skrur de seg helt av. Sonos hevder at Move kan holde batteriet gående i opp til 30 dager og Roam 70 dager på denne måten.

Det er også varslet støtte for 3D-lyd via Dolby Atmos Music (som Apple Music bruker) og Amazon Music Ultra HD. Dette kommer snart.

Sonos oppsummerer

  • DTS Digital Surround: Sonos støtter nå DTS Digital Surround på Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase og Amp på S2. Kunder vil se et merke på «Spilles nå»-skjermen i Sonos appen når innhold streames med DTS Digital Surround.
  • Batterisparer på Roam og Move: Når denne innstillingen er slått på i Sonos appen, vil den portable høyttaleren automatisk slå seg helt av etter 30 minutter når den ikke er i bruk. Når slått av vil Move holde på batteriet i opptil 30 dager, mens Roam vil holde på batteriet på opptil 70 dager. Når Batterisparing er slått på, må Roam og Move slås på ved å fysisk trykke på «på»-knappen.
  • EQ Settings på Spilles nå-skjermen: iOS kunder som strømmer musikk vil nå kunne justere EQ innstillinger som inkluderer diskant, bass og Loudness via Spilles nå-skjermen i Sonos appen. For å få frem EQ innstillingene fra Spilles nå-skjermen, trykk på volum-baren og trykk så på innstillinger på høyre side. Denne mulighet vil bli tilgjengelig for Android-brukere i løpet av de kommende månedene.

Les vår test av Sonos Beam 2:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse