1password-windows-11
1Password er Windows-klar i ny drakt og med nye funksjoner.

Annonse


Nye 1Password er klar for Windows, nå med flere funksjoner og store designendringer

1Password er nå tilgjengelig i ny drakt for Windows 11. Programmet kalles 1Password 8 og kommer med store designendringer i tillegg til en rekke nye funksjoner.

Mer produktivt

Nye 1Password har endringer over hele linja der disse er inspirert av det å ha samme design på tvers av ulike enheter. Blant annet er kategorier flyttet fra sidelinjen til å nå finnes i en nedtrekksmeny, og ikonene er forandret. I tillegg finner man nå muligheten til å skifte til nattmodus dersom man foretrekker et mørkere tema.

Utover designendringene skal den nye utgaven av programmet være utviklet med hensikt å gjøre den betydelig kjappere enn forgjengeren. En funksjon kalt “Quick Access” er implementert med det formål å raskt finne frem til lagrede innloggingsopplysninger uten å være inne på selve applikasjonen.

Sikrere enn før

Også på sikkerhetsfronten er det gjort forbedringer. Nye 1Password introduserer Watchtower Dashboard – et kontrollpanel du kan ta i bruk for å avdekke svake passord eller passord som kan være lekket. Kontrollpanelet kan også brukes til å gjenopprette slettede data dersom du er uheldig og skulle miste noe.

Det er uvisst når i 2021 den nyeste utgaven av 1Password blir tilgjengelig for Mac-brukere, men selskapet lover at det skjer før året er omme.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse