ios1511
iOS 15.1.1 er tilgjengelig nå og forbedrer samtale-stabiliteten.

Annonse


iPhone er plutselig oppdatert

Apple har lansert iOS 15.1.1 med kun ett formål: fikse at samtaler plutselig kuttes.

Du kan oppgradere om du har iPhone 12 eller 13

Versjonsnummeret er 19B81, og det er altså ingenting annet enn forbedret samtaler droppes færre ganger på iPhone 12 og 13.

Selskapet beta-tester for tiden iOS 15.2 som nettopp ble lansert i beta 3 (som legger til mulighet for å søke i spillelister) for utviklere og beta-testere. Det er ikke så mange store nyheter, den største forbedringen er mer avansert personvern.

Det nye kontrollpanelet avslører nemlig hvor ofte apper har hentet tilgang til sted, bilder, kamera, mikrofon og kontakter i løpet av de siste syv dagene. Også varsel-oversikten er forbedret med større bilder og smartere grupperinger av varsler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse