GTA-fansen er rasende på Rockstar som de hevder har løyet til fansen og produsert et produkt så dårlig at de nå er redde for fremtiden til studioet.

Annonse


Slaktes

Rockstars lansering av GTA: The Trilogy gikk ikke helt etter planen, får en vel si.

Rockstar måtte fjerne PC-versjonen for å slette filer

Fansen klager over at spillet på PC ser dårlig ut, yter dårlig, har mange feil og at musikk mangler. Og ganske riktig: på fredag fjernet Rockstar spillet til PC fordi de måtte fjerne filer som ikke skulle ha vært der, nemlig musikk de ikke hadde lisensen til å inkludere. Konsoll-versjonene ble ikke fjernet, og PC-versjonen er nå tilbake.

Oss bekjent er ikke dette en kunst-installasjon.

Slaktes på Metacritic

På PS5 er den samlede poengsummen fra spillerne 0,9, på PC og Xbox Series 0,5, mens kritikerne gir et snitt på 64 poeng for PS5-versjonen. De andre plattformene har ingen kritiker-anmeldelser.

En titt på YouTube avslører en rekke videoer som demonstrerer hvor mye feil det er, inkludert at man forsvinner under kartet, personer som ikke kan drepes og biler som plutselig spretter opp i lufta grunnet feilaktig fysikk-kalkulering.

GTA V i oppussede versjoner til de nye konsollene lanseres i mars 2022.

Spillet serverer også regn som dette, noe som gjør det nærmest umulig å se hva man gjør, om man er i lufta eller på bakken:

Sjekk ut noen av feilene i spillet, her samlet i en time lang video:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse