nicemobilesim
NiceMobil fra Ice er de første i verden, som kanskje ikke blir helt SIM-fritt, i det minste lanserer uten SIM-kort. Smart eller irriterende?

Annonse


Norsk operatør verdens første som slutter med SIM-kort

ICE har lansert sin nye mobil-merkevare NiceMobil, og bruker det faktum at de er det første selskapet i verden som er hel-digitalt, men innrømmer at det kanskje ikke kommer til å vare.

Abonnement starter fra 100 kroner

Selskapet opplyser i pressemeldingen at de starter med tre billige abbonement fra 1GB til 100 kroner, 3 for 150 kroner og 200 kroner for 8GB.

NiceMobil er så enkelt at du ikke engang trenger det gamle SIM-kortet. Vi kommer til å bruke kun eSIM som du aktiverer via vår app. Det betyr at nå starter nedtellingen til det siste SIM-kortet er resirkulert.

Eivind Helgaker, administrerende direktør, Ice.

Shiraz Abid, kommersiell direktør i Ice, påpeker at “enkelte operatører tilbyr allerede eSIM, men NiceMobil blir det første mobilselskapet som kun benytter den nye teknologien.”

Selskapet tilbyr en app som inneholder alt man trenger.

Annonse


Tidligere har man ikke kunnet bruke BankID på mobil med eSIM, dette problemet har vi løst. Tiden er inne for å resirkulere de fysiske SIM-kortene. Noen av de inneholder faktisk litt gull og kan smeltes om til VM-medaljer i utfor eller gifteringer. Eller du kan få laget et halskjede for å ha et minne fra fortiden.

Shiraz Abid, kommersiell direktør, Ice

Abid sier han ikke kan garantere, men at det kan skje, at det vil tilbys fysiske kort til de som ikke har mobil som støtter eSIM.

Innrømmer SIM-kortet kan gjøre comeback en viss periode

“Dette har vi ikke tatt stilling til enda, men vi ønsker at alle som vil skal kunne bli abonnenter hos oss også fram til det siste SIM-kortet er gravlagt for godt”, forklarer han.

iPhone er en av mobilene som støtter eSIM, det samme gjør Samsung Galaxy og selskapets respektive klokke-produkter.

Slik ser eSIM-menyen ut på iPhone.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse