wsatoolstilbake
Microsoft og utvikleren av WSATools har kommet til enighet.

Annonse


Elsket Windows 11-app som installerer alle Android-apper er tilbake

WSATools gjør det enkelt å installere apk-filer, altså Android-apper, i Windows 11 uten å gå via Amazons app-butikk eller bruke kommandolinjen.

Elsket app tilbake er tilbake i varmen

Microsoft fjernet appen for tre dager, og det uten begrunnelse. Utvikleren Simone Franco ble forfjamset over det plutselige inngrepet, men sier nå at alt er under skjønneste orden.

Microsoft har til og med unnskyldt ovenfor utvikleren fordi de feilaktig glemte å inkludere grunnene til at appen måtte fjernes. Nå har Franco fått forklaring på hva som måtte rettes, og med det er appen tilbake igjen.

WSATools installerer ADB for deg slik at du bare kan laste ned apk-en du ønsker og kjøre Android-appen direkte fra Windows 11.

Man kan installere alle Android-apper

Merk at den ikke er søkbar i Windows Store, men direktelenken fra URL-en nevnt åpner korrekt Windows Store-adresse slik at man kan laste ned fra Windows 11 sin app-butikk. Appen krever Windows Subsystem for Windows som kan installeres på dev- og beta-versjoner av OS-et.

Apple Music i Windows 11 er smartere enn tjenesten fra nettleseren. Husk å aktivere utviklermodus i Windows Subsystem for Android og ta omstart etter WSATools-installasjonen. Vi måtte ta omstart et par ganger før appen ble ville installeres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse