Annonse


Spotify avslører den mest populære musikken i Oslo

“I dag kunne Spotify fortelle at de vil dele topplister for flere byer verden over – og blant de utvalgte er Oslo. I listene kan man få full oversikt over hvilke låter som er mest populære i Norges hovedstad eller andre storbyer rundt om i verden”, melder strømmetjenesten i en pressemelding.

Spotify oppdaterer Oslo-tallene hver fredag

Det er ikke kjent hvorfor kun Oslo er med, men dette er altså en ny type lister som gjør det mulig å følge med på hva som er populært i sitt område, om man bor i Oslo da.

Hver fredag vil Spotify oppdatere listene for Oslo, basert på aktiviteten til lytterne i hovedstaden. I tillegg lanserer Spotify «Local Pulse»-lister som rangerer de mest unike og populære låtene i Oslo ukentlig, sammenliknet med låtens popularitet rundt om i verden for å vise frem den distinkte smaken til lokale lyttere.

Spotify

Her finner du det

Informasjonen om Oslo-folks favoritt-musikk dukker opp på denne siden nå det foreligger informasjon (som ikke er der i skrivende stund, vi regner med det kommer i morgen).

På spotifycharts.com vil man finne de 50 mest populære låtene internasjonalt, album og artister. Logger man inn kan man se hvilke topp 200 låter som er mest populære i verden, samt album og artister. Man kan også gå dypere og se statistikk over hvor lenge en posisjon er holdt, og se sjanger, by og “Local Pulse”-tall.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse