gta
Grand Theft Auto: San Andreas har fått seg en overhaling og lanseres nå i en remaster-versjon.

Annonse


Grand Theft Auto-lekkasje dagen før lansering

I morgen lanseres remasterutgaven av Grand Theft Auto III, Vice City og San Andreas i én samlet pakke, “The Trilogy”. Det betyr likevel ikke at du nødvendigvis må vente til i morgen for å se spillet i aksjon: man finner lekkasjer i kryss og tvers på Reddit, YouTube og andre kanaler.

Over en time med gameplay

Å ta en titt på lekkasjene kan hjelpe deg som vipper litt i avgjørelsen om å kjøpe samlepakken eller ei, for Rockstar Games har vært noe gjerrige med å dele innhold fra spillene bortsett fra en trailer på ett minutt og noen bilder. Det har nærmest blitt en tradisjon at Rockstar-lanseringer preges av lekkasjer i dagene før lansering, men denne gangen er det noe mer spesielt ettersom det kun er digital utgave som slippes i morgen. Fysiske kopier blir også å få tak i etter hvert, men det skjer først den 7. desember.

Lekkasjene kommer i form av både stillbilder og videoer der man ser alt fra forbedringene i bildekvalitet, nye våpenhjul og kart med bedre navigasjonsmuligheter. I ett av videoene kan man også se at spilleren bruker en kode for å få inn en stridsvogn.

På Nintendo Switch skal man kunne bruke bevegelseskontrollene for å sikte inn med våpen i tillegg til at touch-kontroll er aktivert når man spiller håndholdt og ikke i docking-modus. På PC skal det være implementert mulighet for DLSS-teknologi fra Nvidia.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition lanseres digitalt i morgen for 599 kroner og blir tilgjengelig på Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series S/X i tillegg til PC. Om du ønsker fysisk utgave må du vente til 7. desember, mens iOS og Android må vente til første halvår i 2022.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse