Samsungpusseklut
Samsung gjør noen ganger smarte PR-stunt, andre ganger går de for langt. Dette er en av de bedre. Bilde: Samsung

Annonse


Apple-kluten er utsolgt i ukesvis, så derfor gir Samsung bort sine

Apples pusseklut til 229 kroner har en leveringstid på åtte til ti uker. Vi klarte ikke sikre oss en til test.

Kjøp en mobil, spar 229 kroner

Den avanserte (?) kluten er visstnok så spesiell at Apple ikke klarer produsere nok av «det myke stoffet» som rengjør alle Apple-produkter (bortsett fra iPhone 4 og 5, av en eller annen grunn) «sikkert og effektivt».

Samsung elsker å gjøre narr av Apples dyre (alt etter hvordan man ser det; de matcher resten av produktene), så nå gir de bort pussekluter til Samsung Galaxy Club i Tyskland. Vel, de ga bort, for samtlige 1000 av dem er allerede sikret av kundemedlemmer. Gaven gis ikke bort uten kjøpskrav; man må handle en av mobilene fra selskapet, som A52, S21, Flip 3 eller Fold 3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse