applelovefrom
Designer Jony Ive med Tim Cook i 2018. Apple hadde nettopp avslørt iPhone Xs. Bilde: Apple

Samarbeider fremdeles med Apple

Annonse


Det har lenger vært mye usikkerhet rundt spørsmålet: samarbeider Jony Ive fremdeles med etter at har forlot selskapet i 2019.

Topp-designeren sier det kommer mer etter iMac 2020

Nå bekrefter han ovenfor Vogue-redaktør Anna Wintour at designselskapet hans, LoveFrom (et navn han sier er inspirert av Steve Jobs), fremdeles aktivt jobber med Apple.

Avhengig av man mener, og de fleste mener at Ive har hatt mange hits, så er dette godt nytt for Apple. Helt overraskende er det heller ikke da det i mai ble avslørt at han var med å designe nye iMac, noe som i grunnen ikke overrasker.

Noen måneder senere, sommeren samme år, hentet Ive folk fra Apple til LoveFrom:

De fire som nå har byttet beite er ikke hvem som helst heller, Wan Si har jobbet i Apple de siste 16 årene og var en del av design teamet som jobbet på brukergrensesnittet i Apple sin vær-app, Weather. Wan Si har også designet deler av Control Center funksjonaliteten i iOS. Chris Wilson kom inn i Apple i 2007 og har jobbet med iCloud, og flere andre brukergrensesnitt for watchOS. Begge to har instrumentale i design av blant annet hjemskjermen i watchOS.

ITavisen, juni 2021

Muligens så også at Apple det var bedre at disse folkene bedre kunne hjelpe Apple med å forene maskin- og programvare på denne måten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse